Spitalul Militar de Urgenta „dr.Aristide Serfioti” Galati este unitatea militara responsabila de nivelul tertiar de asistenta medicala specializata pentru toate persoanele care, potrivit legislatiei în vigoare, beneficiaza de servicii de sanatate prestate de catre formatiunile medicale din reteaua Ministerului Apararii Nationale, în timp de pace, situatii de criza sau razboi, aflate în zona de responsabilitate.
     Spitalul Militar de Urgenta „dr. Aristide Serfioti” Galati este subordonat Directiei Medicale din Ministerul Apararii Nationale, colaboreaza cu structurile militare si civile din Garnizoana Galati, având relatii contractuale de servicii medicale cu Casa de asigurari de sanatate a apararii, ordinii publice, sigurantei nationale si autoritatii judecatoresti (CASAOPSNAJ).
      Zona de responsabilitate a Spitalului Militar de Urgenta „dr. Aristide Serfioti” Galati, conform arondarii teritoriale stabilita de Directia Medicala, este cea a judetelor Galati, Braila si Vaslui atat pentru asistenta medicala cat si pentru expertiza medico-militara.
      Misiunea de baza consta în asigurarea asistentei medicale de specialitate pentru personalul militar si civil si membrii familiilor acestora din unitatile si formatiunile militare arondate din judetele Galati, Braila si Vaslui, precum si pensionarilor militari si veteranilor de razboi.
Back
Next
SPITALUL MILITAR DE URGENTA "Dr. ARISTIDE  SERFIOTI" GALATI

© 2016 - 2017 Spitalul Militar de Urgenta Galati